Dia alltså!

Herregud, vilken hund! Att ha en varghund hemma är ett äventyr. Dia är verkligen ingen hund som "finner sig" i olika situationer. När jag skulle träna henne i att vara i hundgården så tog det några minuter bara innan hon grävt målmedvetet precis under dörren så att hon kunde sticka ut huvudet. Så nu måste vi ordna rör som går ner i marken. Under tiden har jag Amy och Dia i lillstugan medan jag är på jobbet, eftersom hon tuggar sönder allt i sin väg när hon blir stressad. I lillstugan har vi inrett sparsamt och där har hon bara leksaker och tuggben. 
 
Men... hon har ju kommit på att hon kan öppna fönstren. Det är fönster man öppnar nertill och skjuter ut. Det går bara att öppna dem en liten bit, så hon har inte tagit sig ut...förrän idag. När sambon kom hem efter jobbet sprang Dia lös på gården. Amy var kvar inne i lillstugan och vi kunde först inte förstå hur Dia tagit sig ut. Men hon måste ha PRESSAT sig ut genom glipan i fönstret. Hon är galen! Det är ju jobbigt att hon tycker att det är så jobbigt att bli lämnad att hon ska ta sig ut till varje pris. Och då är de inte ensamma särskilt länge. Så nu har husse fått skruva upp skivor för fönstren. 
 
Hon är alltså rätt krävande, lilla tjejen. Men samtidigt bjuder hon på mycket glädje och kärlek. På fredag är det dags för en ny privatlektion. Kommer bli spännande!
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin Eurén

fina bilder på din tik. djuren hittar alltid på lösningar för att ta sig ut oavsett om det är en stör hund eller liten katt( som var fallet med min familjs djur).

Svar: ja det är ju så! och vissa är lite mer envisa än andra :)
Amy och Dia

2014-10-30 @ 14:03:26
URL: http://vimeddjur.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0