Innan regnet kom...

Hade en väldigt härlig förmiddag på gården idag. Sara kom över och vi hjälptes åt att fixa lite i trädgården, träna lite med hundarna och fika bredvid syrenbusken. Men sedan kom ju regnet, och åskan! Så då var det bara att flytta in. Men hoppas på en fin dag i morgon så vi kan fortsätta med arbetet i trädgården.
 
 
 

När livet är som bäst

Nu har vi lämnat tvärnö och är tillbaka i vardagen. Lite svårt att släppa den här semesterkänslan faktiskt. Men vi fortsätter att åka iväg till stränder och bada. Är ju det bästa man kan göra i den här värmen.
 
 
 
 
 
 

Vilken sommar!

Det är ju helt fantastiskt vilken sommar vi har. Vi firar det genom att tillbringa ännu mer tid vid kusten. Igår kom min mamma och hennes sambo på besök också med deras bår, och det blev bad och grillning. Fantastiskt!
 
 

Dagar vid kusten

Nu är vi hemkomna från några dagar på Tvärnö. Har varit fint väder och vi har tillbringat mycket tid ute på olika öar, fiskat, badat och grillat korv. Dia tycker det är hur kul som helst på de där öarna. Hon springer fritt och badar med oss. Men hon vågar inte riktigt simma ut på det djupa, utan vill vara där hon bottnar.
 
 
 
 
 

Minisemestrar

Eftersom sambon är egen företagare och har haft svårt att ta riktig semester då det är fullt med jobb just nu, så har vi i alla fall sett till att ta lite minisemestrar. Ofta blir det att vi åker upp till flygklubben. Medan sambon flyger umgås jag med vovvarna. Det blir väl även tvärnö här framöver, vilket jag ser fram emot. Nu har det ju i alla fall blivit riktig sommar!
 
 
 

Nu har Kajsa lämnat oss

Efter tre veckor med gänget har nu Kajsa fått komma hem till husse och matte. Vi kommer att sakna henne! Det har fungerat superbra och jag tror att hon har trivts hos oss. Men borta bra men hemma bäst heter det ju. Hoppas vi kan få ta hand om henne fler gånger!


Bus i husvagnen

Nu är vi i Storvik igen, vid flygklubben. Det blev ett spontant besök hit, men det verkar uppskattas. Nu är sambon uppe i luften och flyger och vovvarna har världens bus här i förtältet.
 
 

Godmorgon!

Vi har en skön morgon med lite vila och bus blandat, och jag försöker sköta om mina plantor. Det är basilika som jag ska skaffa söta krukor till, och så är det krasse som jag ska plantera ute i amplar. Blir nog bra tillslut.