På fredag...

...har de sagt att snön kommer! Det ät både bra och mindre bra. Kul om det blir snö tillslut. Det är så vackert med snö, och så vill jag ju börja köta med min kickspark. Mindre bra eftersom vi får nycklarna till nya gården på fredag, och att flytta saker när det är snö är ju förstås besvärligare än när det inte är snö. Väntar spänt i alla fall! Vi ska börja flytta över saker i alla fall, så får vi se när vi flyttar dit permanent. Är lite renoveringsbehov innan vi kan flytta in helt. 
 
Idag har vi hunnit vara ute i skogen, och sedan hälsat på sambons bror och hans fru. Vi åkte dit för att dricka lite kaffe, och åkte därifrån med en till bil! Brorsan hade en bil de skulle sälja, och undrade om inte vi ville köpa den. Och vi slog till, eftersom det är en liten Ford Ka, och drar mindre än hälften så mycket som vår Hyundai SUV. Det känns ofta ganska onödigt att åka runt i suven om man bara ska in och handla mjölk. 
 
Idag är det ju tråkväder igen, som det har varit alldeles för mycket den sista tiden! Så det blir nog till att packa inför flytten.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0