Magisk vinterpromenad

Idag hade vi visning klockan elva, så då passade jag på att ta bilden och hundarna och åka längs vägen in mot skogen. Finns ett fint stråk nu när det är vinter. På sommaren är det en åker. Vilken magisk vinterdag! Soligt och fint, och så där härligt kallt och vintrigt. Det här har jag längtat efter såå länge!
 
Det kändes lite som om hundarna hamnade i sitt rätta element. Vi busade mycket alla tre, jag passade på att öva lite inkallning med Dia. Bus är den bästa belöningen för henne. På vissa ställen var snön så djup att vi fick pulsa, och hundarna verkade tycka det var väldigt roligt. Vi var ute en timme, och när mäklaren ringde för att säga att visningen var över så ville jag inte tillbaka. Hoppas på många fina vinterdagar som denna!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johana Duggin

Gud vilka mysiga bilder :)

2014-01-13 @ 15:54:46
URL: http://duggin.blogg.se/
Postat av: Cissi Larsson

Gud vilka mysiga bilder! :D Jag själv har också hund, och det är så mysigt att busa i snön med dessa otrolig söta djur :)

Rösta gärna på min hund i tävlingen om Sveriges gulligaste djur, skulle vara jättesnällt av dig! Tar inte ens en minut, skulle uppskattas väldigt mycket :) Klicka upp länken, klicka på stjärnorna bredvid bilden som kommer upp. http://www.zoozoo.com/foto/52c942b20bb4219e447d7f34 (länk finns på min blogg också)

2014-01-13 @ 16:10:35
URL: http://cissilaarsson.blogg.se/
Postat av: Terése

Grymt fina bilder. Du har ju så himla vackra hundar, verkligen i sitta rätta element, som sagt :D

2014-01-13 @ 17:56:10
URL: http://bouvierbaby.se
Postat av: Monica o Jacob

Vilka härliga vinterbilder;-)bus i snö är ju aldrig fel.

Postat av: Maja

vackert :) jag fick ju såklart jobba när det var så fint igår...*morr*

2014-01-14 @ 10:20:45
URL: http://jaktgolden-retriever.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0