Tillskott till flocken

Har hänt mycket sedan jag sist skrev. Vi har hämtat hem en liten tjej till oss, en australian shepherd tik. Hon heter Wynee och kommer från en kennel i Göteborg. Hur go och glad som helst! Vi har länge pratat om en aussie eftersom jag sugen på att träna med saker som Amy och Dia inte gillar så mycket. Framför allt är planen att träna agility, vilket jag varit sugen på väldigt länge. 
 
Dia, Amy och och Wynee kommer bra överens, även om det var lite gruff i början kring mat och sånt. Men vi har tagit det lugnt och allting har gått smidigt. Nu börjar de lära känna varandra, och Dia och Wynee leker en hel del. Amy går mest runt och är lite bossig ibland, men för det mesta håller hon sig lite för sig själv. 
 
Ska verkligen bli kul att komma igång och träna med Wynee. Hon älskar godis och leksaker och är otrogt lyhörd. Hon är en otroligt rolig hund, pigg och alert, men kan samtidigt ta det lugnt inne. Hon kommer från början från en uppfödare i USA, Twin Oaks. Ser fram emot många härliga år med henne! 
 
 

Kommentarer
Postat av: j.

Men oj, vad kul :) Grattis, vill också ha en hund som älskar att träna och älskar leksaker :P Ronja var ju sån men Aska och Wilma är det lite sisådär med...kommer välja en mer brukshund nästa gång så man får hålla på med hundträning, det är ju sååå kul! Hon är jätte fin eran nya vovva :)

Svar: tack, ja visst är hon! :) ja det är verkligen kul med en samarbetsvillig hund som omväxling :p
Amy och Dia

2014-08-25 @ 00:26:33
URL: http://spetsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0