Grillning, fotboll och brännboll

Igår kväll var vi hos Mikaels föräldrar, där hans systers och brors familjer också hade samlats. Först bjöds det på grillning i solen och sedan var det dags för fotboll och brännboll. Jag satt på altanen med hundarna och var fotograf.
 
Det var en mysig kväll, men lite jobbigt att Dia är stressad när det är så mycket folk, trots att hon har träffat dessa människor regelbundet i nästan ett års tid. Det är ju en sak att hon är stressad på stan med en massa främlingar, men att hon ska behöva känna så med vår släkt som hon träffat så himla mycket, det känns inte bra. Och det går inte att lämna henne ensam hemma då hon tuggar en del på saker fortfarande när hon blir ensam. En hundgård måste vi ha, och vi spanar runt efter en bra nu. I ärlighetens namn har vi inte riktigt haft råd tidigare då vi haft mycket utgifter med flytten och renoveringen. Har varit väldigt mycket annat som pengarna ska gå till. Men nu ska vi verkligen ta och skaffa en! 
 
Å andra sidan är ju inte lösningen att lämna henne hemma hela tiden för att hon är rädd. Då kommer hon ju bara i ännu mer ovan och stressad vid folk. Så än så länge kämpar vi ju på och tränar henne och hoppas på att det ger resultat. För vi vill ju inte att hon ska behöva känna så här, det mår hon ju inte bra av. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: j.

Vad jobbigt att hon är så rädd, hoppas det blir bättre. Det finns en väst som ska vara ångestdämpande. Den heter thundershirt den kostar ca 400:- Sen finns det ett ångestdämpande kosttillskott för hundar också, kostar 109:- Kanske kan västen vara nåt :)

Svar: tack för tipset! precis, kanske skulle testa det...
Amy och Dia

2014-04-28 @ 22:52:50
URL: http://spetsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0