Nästan så att jag längtar till vintern!

Det är kallt och mörkt, men det finns också många fördelar med vintern! Och den här vintern ser jag fram emot, då vi har flyttat till vår gård. Just nu håller vi på att renoverar varje dag för att kunna sälja vårt hus, så nu finns inte så mycket tid till aktiviteter med hundarna, vilket känns jättejobbigt. Men vi får ta igen det sen när vi flyttat! 
 
På inköpslistan till vintern finns bland annat kickspark och dragsele. Vi har tänkt börja dra lite med Amy nu. Vi hade tänkt börja förra vintern, då vi skaffade henne, men hon skadade sig i höften så det blev  inte så. Men hon har varit bra i höften sedan dess, så nu är det bara att köra! Vi ska också börja öva Dia hade vi tänkt, även om hon inte kan dra så tungt än. Men kul ska det bli! :)
 
 
 
 
 
 
 
Här är bilder på Amy förra vintern, vad mysigt vi hade på våra promenader! Hoppas verkligen att hon kan lugna ner sig och bli lite mer harmonisk efter flytten då vi kan börja jobba mer med henne. Hon är en så fin hund på många sätt!
 
 
Mikaels föräldrar har en gammaldags pulka för hund som hon fick prova lite förra vintern, bara på kul. Hon tyckte det var jättekonstigt i början, men vande sig snabbt och var jätteduktig. Men selen satt inte så bra på henne, så vi kunde inte fortsätta, och sedan skadade hon höften. Ser fram emot att få börja nu med de riktiga sakerna :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Kicki

Ååååh vad skoj med en kickspark! Sån vill jag också ha! Jättefina bilder!

2013-09-30 @ 10:11:38
URL: http://nukutvi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0