Längtan efter flytt!

Dia börjar verkligen bli rusig av sig. Tyvärr bor vi nära en väg, så när vi ska ut på promenader där vi bor blir det med koppel. Och Dia får ibland tokryck och bara rusar fram och tillbaka. Mina händer blir nästan sönderskvada och det lär inte vara så skönt för henne heller. Hon är en hund som verkligen behöver rusa av sig ibland. Vi brukar ha henne lös på tomten där hon får springa fritt, vilket brukar fungera bra. Tyvärr har vi inget staket så man får hela tiden passa så hon inte springer till framsidan av huset där vägen går.
 
Jag och sambon planerar att flytta. Vi vill ha en gård ännu mer på landet och tittar som galningar på hemnet numera. Jag är så himla sugen på att få komma bort härifrån. Tänk att bara kunna låta hundarna springa fritt utan att vara rädd för vägen. Och stora ytor där de kan leka. Kanske kanske kan till och med Amy vara lös under uppsikt. 
 
Vi har hittat en gård som vi är sugna på, och vi har till och med lagt ett bud, så vi väntar med spänning för att se om vi får det! Tills vidare får vi försöka roa oss på den lilla tomt vi har :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0