Vi hoppas på det bästa...

Förra vintern var vi hos veterinären med Amy, då hon inte mådde bra och verkade ha ont. Och efter några timmar där berättade veterinären att hon trodde att Amy led av problem med korsryggen, som är vanligt hos schäfrar. Hon fick smärtlindring och vi skulle avvakta och se hur det utvecklade sig. Hon fick inte gå några promenader, annat än att bara uträtta sina behov. Så höll vi på ett tag och Amy verkade må bättre och bättre. Efter några veckor verkade hon må toppen, och visade inga tecken på smärta. Så tillslut fick hon återgå till ett normalt liv. Hon har varit bra sedan dess. Veterinären sa dock att dessa problem kunde försvinna för att sedan återkomma. 
 
 De senaste dagarna har Amy verkat lite låg. Hon har inte ätit så bra, och hon har dragit sig lite undan. Igår märkte jag att det gjorde ont när hon skulle hoppa upp i bilen. När sambon kom hem från jobbet och började klappa henne på ryggen så skrek hon till. Så att hon har ont nu är ett faktum. Känns inte alls kul. Vi hoppas på det bästa, att hon bara gjort sig illa, men det verkar ju troligt att hon har problem med ryggen. 
 
 

Kommentarer
Postat av: J.

Men gu så vacker hon är! Hur mår hon nu?

Svar: hon mår faktiskt bättre, så vi får se om smärtan kommer tillbaka, annars var det väl nåt tillfälligt, vilket vi hoppas på! :)
Amy och Dia

2013-11-08 @ 11:29:37
URL: http://spetsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0