Tips på hundgodis!

Jag tar gärna emot tips på hundgodis! Både jag och hundarna börjar tröttna lite på det jag ger, och det skulle vara kul med lite variation. Jag behöver någonting som är lite extra gott, inte vanliga torra hundgodisar. Dia börjar tycka att allt annat är så intressant att nosa på, så hon behöver någonting som verkligen är smaskigt! Det får gärna vara sånt som man kan göra själv hemma.
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hejsan! jag har en jämthund som gillar att äta blodpudding, det går att torka lagom stora bitar i ugnen (ju kladdigare man vill ha dem, ju mindre tid i ugnen..) lunga är också något hon är förtjust i. tack för en trevlig blogg!

Svar: tack för tipsen, ska prova det! :)
Amy och Dia

2013-10-04 @ 16:04:47
Postat av: nicole

Haha jag har samma problem - min grabb är nämligen för smart för mig vad gäller godis. Han tröttnar lätt om han får samms sak för ofta - och det spelar knappt någon roll vad det är längre. Men det som funkar bäst är sådant som doftar mycket, eller kyckling.

Har läst någonstans att torkad kyckling (i ugn) är jättepoppis och tänkte testa det. Samma sak med blodpudding, men det har min grabb blivit lite trött på.

2013-10-23 @ 11:45:02
URL: http://huskyeldar.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0