Dia 9 månader idag!

Idag blir vår lilla Dia 9 månader, och hon är inte så liten längre! Hon är stark och busig, men lyssnar för det mesta när man säger till henne. Vi fortsätter träna intensivt med social- och miljöträning och det går verkligen framåt. Hon är mycket lugnare när vi går inne i knivsta och idag när vi var inne skulle hon till och med busa med Amy. 
 
Igår var vi inne en sväng i Uppsala också, eftersom sambons son hade kalas med lasergame. Vi tog en liten promenad med Amy och Dia och det gick förvånansvärt bra med Dia, trots att vi var inne i stan. Däremot undrar jag om hon har kommit in lite i spökåldern, eftersom har börjat reagera på saker som hon inte gjorde förut, och hon kan rycka till för någotning som ingen annan ser. Hon kan bli lite misstänksam mot stenar och soptunnor och sånt, och det har aldrig brytt henne tidigare. Men det är ju en fas som kommer att gå över. Det är bara att fortsätta med träningen.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: nicole

Åh vad kul att höra det går bättre med henne vad gäller sociala miljöer :)
Och det slog mig dessutom att det bara skiljer några dagar mellan henne och Eldar - som blev 9 månader den 17:e.

Kan definitivt känna igen det där med att dom reagerar på konstiga saker - och OLIKA saker - lite varje dag haha.. Spökåldern indeed, tänker jag.

2013-10-23 @ 11:37:21
URL: http://huskyeldar.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0