Socialisering och miljöträning

Jag har varit inne i Knivsta centrum för att miljö- och socialträna Dia. Det gick bra förutom en incident då Dia blev rädd för en trädgårdsarbetare som kom gående rakt mot oss. Dia backade och hamnade med rumpan utanför trottoaren. Jag försökte få henne upp på trottoaren igen men hon stretade emot, så tillslut var jag tvungen att ta tag i henne och släpa upp henne på trottoaren på grund av att det precis kom en bil som fick sakta in. 
 
Det är så konstigt, vissa människor skrämmer henne inte alls. Det kom en kvinna på cykel som cyklade förbi oss på trottoaren, nära oss. Dia brydde sig inte, tittade inte ens utan hade nosen i gräset vid sidan om. Och så kan hon bli rädd för vissa, som till exempel trädgårdsarbetaren. 
 
Tycker ändå att det gick bra, förutom trädgårdsarbetarincidenten så var hon inte särskilt rädd. Nervös kan man säga, tittar mycket på allting runtomkring. Men hon kan även vara nyfiken, och om vi möter någon så kan hon gå nyfiket efter när de väl har passerat. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabel

Tack för dina kommentarer! :) Dina hundar är väldigt fina! Är väldigt fascinerad av rasen Vlacks tycker det är bland de vackraste raserna, kanske just för att den är så speciell också. (Raka motsatsen mot samojeden som älskar allt och tror gott om allt i världen)

2013-07-22 @ 19:20:10
URL: http://kalabalikartat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0