Och så kom Molly...

Idag har vi haft en så där rolig dag inne i stan. Hundarna har träffat Flash och lekt i rastgården. Men fy vad isigt det var! Och blött och lerigt, så när vi kom hem var det in i en dusch som gällde. Men isen hindrade inte hundarna utan de sprang och lekte så att vatten och lera yrde om tassarna. 
 
Och så kom Molly, en fin tjej på 13 månader, blandning mellan labrador, vinthund och amstaff. Hur go och glad som helst, och hon och Dia verkade gilla varandra. 
 
Ett tag kom det även in en hanhund som sprang runt ett tag, vilket gäng! När hanhunden sedan gick med sin matte stod Amy och tittade länge efter honom, och sen var det som om hon blev deppig och inte ville leka mer... Tror hon blev lite kär där :p
 
Efter besöker i rastgården tog vi en promenad i parken, och därefter blev det lunch för mig och Elin. Och lite julklappsspaning. Usch, har inte köpt en enda julklapp, men det är i vanlig ordning då jag alltid är ute i sista stunden... Lilla Frida var med och var väldigt faschinerad av de stora nallarna inne på Åhléns. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

va söta hundar! Och bebis såklart! =)

2013-12-13 @ 00:48:55
URL: http://www.maaddiii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0