Väntar på hundgård

Vi beställde en hundgård för ett litet tag sedan och väntar spänt på det. Ska bli så himla bra, både för oss och för hundarna. Vi skulle ha gjort det för längesedan, men det harju varit så mycket utgifter och jobb med renoveringen, så det har inte blivit av än. Men nu väntar vi som sagt, och har tittat ut en plats på gården till den. 
 
Vi har även börjat jobba i ladugården och stallet för att få bort allt skrot och gammalt gödsel som ägarna inte tagit bort. Det är mycket jobb, men har faktiskt varit ganska roligt, det är kul att se att det blir allt finare där inne.. Sen blir det till att göra om och måla och snygga till. Sambon ska ju ha sin verkstad i ena delen, och den andra delen har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra med, men vi har våra funderingar :)
 
Dia var jätteduktig, hon var lös på gården under hela tiden vi höll på och arbetade. Eftersom vi hade ladugården öppen så hade hon kunnat smita ut där, och hon stod vi d dörröppningen ett par gånger och var på väg ut, men lyssnade bra när jag sa nej, och sedan höll hon sig på tomten hela tiden. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica o Jacob

Ser härligt ut vad fint ni gjort i ladugården, våra hundar är också duktiga på att vara i närheten så man vet var dom är.
Ha en skön kväll


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0