Oinspiration och hundgård...

Nä, har verkligen ingen inspiration till bloggen just nu. Det är inte det att jag inte har tid egentligen, har en del tid, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om och har inte känt någon glädje till det. Vädret är urtrist och det känns inte som om det händer så mycket på hundfronten heller faktiskt. Vi kämpar på med att få Amy att inte dra i kopplet, och att få Dia mindre nervös bland främlingar, men i ärlighetens namn känns det lite som att trampa på samma ställe. 
 
Känner ganska ofta att jag ju skulle tycka att det var kul att träna med hundarna, och inte hela tiden behöva ägna mig åt att träna bort felbeteenden. Man tappar sugen ibland. Med Amy handlar det om att vara fruktansvärt konsekvent, vilket kräver otroligt med jobb och tålamod. För livet ser ju inte alltid ut så att man har tid att träna precis hea tiden. Och inte lust heller. Ibland vill man bara gå den där sköna promenaden och tänka på annat, utan att hela tiden behöva tänka på att "göra rätt". 
 
Med Dia går det upp och ner, ibland känns det verkligen som om vi är på gång, och nästa dag känns det inte som om det går framåt alls. Visst, det finns skygghet i rasen, men Dia är extrem. Och när man kommer hem är hon som en helt annan hund. Skuttar, leker busar hårdhänt och är framåt. 
 
I helgen har vi jobbat med hundgården som har kommit! Sambon jobbar med att bygga en hundkoja och sen blir det till att sätta uppgården. Jättekul ska det bli! Annars har vi tagit det lugnt, gått i skogen och tittat en massa på Game of Thrones!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0