premiär vid flygklubben

Tidigt imorse åkte vi upp till flygklubben. Sambon behöver göra lite reparationer på sitt flygplan. Det är fint väder även om vindarna är lite kyliga. Det är kul att vara här igen. Medan hundarna var bundna invid hangaren passade jag på att träna dem lite, i alla fall Amy. Dia har fullt upp med att hålla koll på omgivningen då det är lite annat folk här. 
 
Vi insåg när vi skulle åka att Dia inte har någon sele. Hon har använt Amys sele den sista tiden eftersom hon växt ur sin gamla. Så vi fick ta gå-fint-selen som hon hade en kort period förut. Bättre än ingenting eftersom hon måste vara bunden vid flygfälten. Men det får bli till att införskaffa en ny fin sele åt henne. Hon har ju varit rätt mycket lös vid flygplatsen tidigare, men nu känner jag att hon är inne i en period då hon lyssnar rätt dåligt ibland, så för tillfället får det bli långlina.
 
Övrigt i helgen har vi mest jobbat med huset och tapetserat. Skönt när saker går framåt. Nu längtar jag bara efter en härlig vår och sommar!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jeanette Simonsson

Du borde köpa vgw sele istället, sitter lite bekvämare än den du har nu. Ser rätt obekväm ut =)

Finns alltid billiga på tradera och blocket om du inte vill köpa ny =)

Svar: Den här selen använder vi aldrig längre, men blev så idag eftersom hon växt ur sin gamla och hon skulle stå bunden, vilket hon nästan aldrig gör. Så vi ska köpa en vanlig sele :)
Amy och Dia

2014-03-30 @ 14:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0